Η ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο Απόλλων παρουσίασε τη δυνατή ομάδα που τον στηρίζει φέτος στην επιστροφή του στη Basket League. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΚΑΕ Oscar Απόλλων 1926 παρουσιάζει τη δυνατή της ομάδα που στηρίζει τη φετινή προσπάθεια. Ο Νίκος Βετούλας είναι επικεφαλής του προπονητικού τιμ έχοντας βοηθό του τον Σταύρο Μυκονιάτη και άξιους συνεργάτες, που προσφέρουν αρκετά στο Σύλλογο. Μάλιστα κάποιοι για 10ετίες! Αναλυτικά:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΙΡΗΣ
Ο Δημήτρης Κοτσίρης είναι ο γυμναστής του Συλλόγου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για 21η χρόνια! Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Φυσική αγωγή με ειδικότητα στην Αθλητική ψυχολογία και διατριβή στο μπάσκετ. Ήταν μέλος του staff της Εθνικής ομάδας Νέων (U20), στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στο Τελ Αβίβ το 2019. Έχει κληθεί και έχει διδάξει σε αρκετά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για νέους προπονητές Εθνικών Κατηγοριών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΜΑΚΟΣ
Ο Κωνσταντίνος Τζαμάκος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ, κάτοχος Lower και Ecdl (υπολογιστές). Είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και assistant coach από πέρυσι. Παλαιότερα έχει εργαστεί σε Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Έσπερο ΑΟΠΑ, Προμηθέα. Έχει παίξει μπάσκετ σε Ολυμπιάδα, Αίολο Τρικάλων, Παναχαϊκή, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Αχαγιά’82 και Σφήκα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ
Ο Κωνσταντίνος Χατζούλης είναι ο ιατρός της ομάδας από το 2009. Έμπειρος χειρουργός ορθοπεδικός ειδικευθείς στην αρθροσκόπησή χειρουργική, τραυματολογία , οστεοαρθρίτιδα, παθήσεις ώμου- αγκώνος, αθλητικές κακώσεις , μελέτη του μεταβολισμού του αθλητή και ιδιωτών, με εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διετέλεσε υπεύθυνος της ΚΑΕ Ολυμπιακός 2008-2009. Παρακολουθεί, καθοδηγεί και θεραπεύει αθλητές όλων των ηλικιών, αθλημάτων ατομικών και ομαδικών, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες , τα τελευταία 12 χρόνια.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Ο Άγγελος Μασούρας τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο φυσικοθεραπευτής του Συλλόγου. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και πιστοποιημένος στην ERGON Technique (IASTM -Τεχνικές Μαλακών Μορίων -Περιτονιακής Απελευθέρωσης) και στην Μέθοδο Kinesiotaping . Έχει εργαστεί στο παρελθόν στα αναπτυξιακά τμήματα Κ15, Κ16, Κ19 και στην ανδρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

ΤΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο Τίμος Αντωνίου είναι ο φροντιστής του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα και της ομάδας για περισσότερο από 30 χρόνια! Είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για όλα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη του τιμ. Έχει συνδεθεί με τον Σύλλογο και πάντα είναι εκεί που πρέπει για να δώσει λύσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
Ο Κώστας Ρακιντζής είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας και έχει συνδέσει το όνομα του με τον Σύλλογο. Έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος του τεχνικού τιμ και είναι από τα στελέχη με ποικιλότροπη παρουσία. Ακόμη έχει παίξει μπάσκετ σε ΓΕ Πύργου, Κεραυνός Αιγίου, Παναγιά Αλεξιώτισσα, ενώ έχει εργαστεί και στον Προμηθέα. Στην οικογένεια του Απόλλωνα ανήκει συνολικά περισσότερο από 25 χρόνια»

 

πηγή: pelop.gr

24 Φεβρουαρίου 2021

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ;

8 Δεκεμβρίου 2021

ΗΜΕΡΙΔΑ “Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ”

Powered By :Omega Systems